Skip to main content
test
Sairaanhoitajankesäsijaisuus Lapissa 2022 MTT - Pellon kunta

Oletko kiinnostunut kokemaan Lapin taikaa ja yötöntä yötä? Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan PSKYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN tehtävään mielenterveystyöhön.

Hakuaika 22.6-3.7.2022 klo 16:00.

Tarjoamme 1- 2 kuukauden mittaisen työjakson sekä jatkomahdollisuuksia kokea Lapin kaikki vuodenajat niin halutessasi. Työn alkamisajankohta on 11.7.2022 ja arvioitu päättyminen 30.9..2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike sairaanhoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Kokemus mielenterveystyöstä luetaan eduksi.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

Pellon kunta on pieni ja viihtyisä yhteisö aivan länsirajalla, hyvillä kulkuyhteyksillä Ruotsiin ja Norjaan. Lähin lentokenttä on Rovaniemellä. Tänne on hyvät kulkuyhteydet ja VR:n kiskot tuo lähes työpaikalle! Hyppää yöjunaan ja herää aamulla Pellossa!

Autamme tilapäismajoituksen suhteen!

Uudelle työntekijälle maksamme rekrylisän 200eur/kk 3kk ajan. Lisäksi saat kunnan hyvinvointisetelin sekä kunnan vuokraasunnon 200eur hintaan, tai solumajoitusta 100eur hintaan!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin videon muodossa: https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi
https://www.facebook.com/PellonTerveyskeskus
https://www.facebook.com/Kielas-Pello-108771760757969
https://www.instagram.com/pellonterveyskeskus/

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Sinulle suositellut työpaikat