Sairaanhoitajasijaisuus vuodeosaston kotisairaala - Paraisten kaupunki

Sairaanhoitajasijaisuus vuodeosaston kotisairaala - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN sijaisuuden Terveyskeskuksen vuodeosaston (akuutti- ja kuntouttava) kotisairaalassa, ajalle 19.8.2019 - 30.8.2020, (jatko mahdollinen) tai sopimuksen mukaan

Kotisairaala tarjoaa akuuttia, lyhytaikaista sairaanhoitoa potilaan kotona. Pääasialliset työtehtävät koostuvat laskimon sisäisistä lääkehoidoista sekä näytteiden ottamisesta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, aloitekykyä ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Arvostamme että valitulla henkilöllä on suoritettuna LOVe (lääkehoidon osaamisen perusteet, lääke- ja nestehoito laskimoon sekä verensiirto), mahdollista suorittaa myös työpaikalla. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Valitulta henkilöltä tulee olla tartuntatautilain § 48 mukainen rokotesuoja.

Peruspalkka 2492.68€

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/halsa/baddavdelning/fi_FI/Hemsjukhus/

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi -sivujen kautta työavain 243363.
Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 29.7.2019 klo 12.00 mennessä. Haastattelut pidetään perjantai 9.8 klo 9 - 14.
Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveydenhuolto - Hälsovård , Terveyskeskuksen vuodeosasto - Hälsovårdscentralens bäddavdelning
Osoite: Vapparintie 15 A, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan