Sairaanhoitajat - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi

Sairaanhoitajan toimet (kaksi) Viitasaaren sairaalassa

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Huomioimme myös joulukuussa 2021 valmistuvat.
Toimissa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen sairaanhoitajan tehtävän terveyskeskuksen vuodeosastolla. Osastolla hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita. Meillä saat toteuttaa ammatillisuuttasi oman persoonasi avulla itsenäisesti ja vastuullisesti. Asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen lisäksi saat olla osa tiimiä ja arvioida asiakkaan voimavaroja tai sairauden tilaa yhdessä tiimin kanssa.

Toimet voi ottaa vastaan sovitusti.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 30.9.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyrönen@viitasaari.fi tai sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyrönen@viitasaari.fi tai sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Viitasaaren sairaalapalvelut

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat