Sairaanhoitajat (5), opiskeluhuollon palvelut - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitajat (5), opiskeluhuollon palvelut - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme 5 sairaanhoitajaa opiskeluhuollon palveluihin ajalle 5.8.2019-7.6.2020 yhteistyössä Lappeenrannan opetustoimen kanssa. Toimintaa rahoitetaan valtion erityisavustuksella koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseksi sekä siihen liittyviin kokeiluihin.

Sairaanhoitajat työskentelevät Lappeenrannan kaupungin perusopetuksen kouluilla osana oppilashuoltotiimiä monialaisesti toimien. Työ on pääasiallisesti oppilaslähtöistä yksilöllistä mielenterveystyötä oppilaan kouluympäristössä. Sairaanhoitajat toimivat yhdessä opetushenkilökunnan kanssa tukien yksilöiden ohella luokka- ja kouluyhteisöä.

Tehtävissä edellytetään sairaanhoitajan kelpoisuutta. Lisäksi arvostamme psykiatrista osaamista.

Eduksi katsomme
o kokemuksen työskentelystä haastavien lasten kanssa
o hoitavan tahon toiminnan tuntemusta
o koulumaailman tuntemusta

Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 3 kk koeaika. Palkkaus on tehtäväkohtainen 2800 €/kk + KVTESin lisät.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Projektipäällikkö Jatta Lanki
puh. 040 484 1625
jatta.lanki@lappeenranta.fi
Palvelupäällikkö Kirsi Leinonen
puh. 040 573 9680
kirsi.leinonen@eksote.fi
Yhteydenotot pyydetään ensisijaisesti sähköpostin välityksellä.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Pohjolankatu 2, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan