test

Sairaanhoitajat(9), EKKS Päivystys ja Päivystysos.

Hakuaika päättyy  12.2.2023 23:59

Hakuaikaa jatkettu 12.2.2023 saakka.

NYT TARVITTAIS SAIRAANHOITAJIA YHTEISPÄIVYSTYKSEN JA PÄIVYSTYSOSASTON TEHTÄVIIN!
KEHITÄMME TOIMINTAA JA AVAAMME UUSIA TEHTÄVIÄ. SINULLA ON TÄMÄN UUDEN TEHTÄVÄN KAUTTA MAHDOLLISUUS TOIMIA LAAJASTI AKUUTIN HOITOTYÖN PARISSA KESKUSSAIRAALASSA JA KEHITTÄÄ OMAA OSAAMISTA.

KIINNOSTUITKO? HAE ROHKEASTI TYÖTÄ, RIIPPUMATTA SIITÄ OLETKO HAKEMASSA ELÄMÄSI ENSIMMÄISTÄ TYÖPAIKKAA TAI PONNAHDUSLAUTAA URALLE.

PÄIVYSTYSOSASTO K4
Meillä pääset hoitamaan akuutisti sairastuneita aikuisia. Hoitoaika-tavoite on 48 h. Töitä tehdään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu hoitajia, fysioterapeutteja, sihteerejä, lääkäreitä, laitoshuoltajia ja kotiutushoitajia. Meillä pääset oppimaan sen, mitä et osaa ja mukanasi saat tuoda omat oppisi. Ketään ei jätetä yksin ja kysyä saa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta työvuoromahdollisuuksia on monia, voit tulla töihin vaikka aamusta iltaan, ja pitää sen jälkeen vapaata pidemmissä pätkissä.

YHTEISPÄIVYSTYS K1
Yhteispäivystys, eli akuuttihoitotyön kruununjalokivi kaipaa myös Työntekijöitä! Yhteispäivystyksessä hoidetaan välitöntä hoitoa vaativia päivystyspotilaita sekä terveysasemien kiirevastaanoton potilaita.
Meillä on mahdollista työskennellä sekä akuutti- että vastaanottojen puolella. Työ on haastavaa ja ajoittain kiireistä, mutta haasteitahan sinäkin lähdit hakemaan, vai mitä? Työtä tehdään vuorotyönä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorosuunnitteluun.

Jokaisella työntekijällä on työsopimuksessa määritelty työyksikkö, mutta tähän tehtävään valittuna sitoudut toimimaan sekä yhteispäivystyksessä että päivystysosastolla kulloisenkin vallitsevan tilanteen mukaan.
Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme monipuolisen työnkuvan, moniammatillisen työyhteisön sekä tuen työntekoon. Näin pääset kehittämään akuuttihoitotyön osaamistasi monen eri erikoisalan potilaiden kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon laillistetun ammattihenkilön rekisteröinti.

Hoitajien tehtävissä edellytetään voimassa olevaa E-K:n hyvinvointialueen lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työn alkaessa.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Mikäli olet valmistumassa oleva sairaanhoitaja, mainitse siitä hakemuksen lisätietoihin.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tule tekemään merkityksellisiä tekoja ja hae jo tänään! Tsemppiä työnhakuun!

Päivystysosasto K4: Toimintayksikön esimies Janette Näränen, p. 040 651 1286
Päivystys K1: Toimintayksikön esimies Anne Saltiola, p. 044 791 5711
etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan