test
SAIRAANHOITAJAT Kuntoutuskeskus Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kiinnostaako Sinua kaunis työpaikkamiljöö sekä työ kuntoutuskeskuksessa, jossa vahvistuu oma ammattillinen osaaminen? Oletko huumorintajuinen tiimipelaaja?

Keusoten kuntoutuskeskus aloitti toimintansa 1.1.2021. Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutuspaikkoja kuntoutuskeskuksessa on 118.

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisinnostuneet työyhteisöt, joten yksin Sinun ei tarvitse työskennellä. Toimintamallia sekä työkulttuuria rakennetaan itse- ja yhteisöohjautuvaksi. Työ on mielenkiintoista sekä antaa ammattilisen kehittymisen mahdollisuuden!

Me toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävään edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot suoritettuna. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. LOVE - lääkehoidon verkko-opinnot sekä tentit tulee suorittaa koeajan aikana.

Perehdytyämme Sinut tehtävään. Sinulle kuuluu työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus.

Palvelussuhteen tietoja:

  • vakituisia, että määräaikaisia palvelussuhteita sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sote-sopimuksen sekä Keusoten palkkatason mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Koeaika on kuusi kuukautta. Määräaikaisilla korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • AVAA tästä ja tutustu rekrytointiin ja tehtävään vaadittavat luvat
Lisätietoja antavat hoitotyön esimiehet Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 20.1.2022 klo 14.00, mutta olemme hakijoihin yhteydessä koko hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat