Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJAT, Nurmijärven akuuttiosasto - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nurmijärven akuuttiosasto on avattu jälleen!

Tilamme on remontoidut ja nykyaikaiset. Haemme sairaanhoitajia vakituisiin työtehtäviin. Saat olla vaikuttamassa siihen, miten työyhteisössäsi työtä tehdään!

Akuuttiosastolla hoidetaan perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia akuutisti sairastuneita potilaita, jatkohoitoa vaativia kuntoutus potilaita sekä palliatiivisen hoidon potilaita. Osasto toimii myös alueellisen kotisairaalan saattohoitopotilaiden tukiosastona. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on n. 10 vrk. Osasto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Nurmijärven keskustassa. Autolla liikut kätevästi Helsingin suunnasta moottoritietä pitkin ruuhkaa vastaan ja bussiasema on 15 min kävelymatkan päässä.

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä, vastaten potilaiden hoitotyön kokonaisuudesta. Saat vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi. Työ on 3-vuorotyötä. Työssä Sinulla on erinomainen mahdollisuus olla mukana uudistamassa ja yhtenäistämässä koko kuntayhtymän hoitotyötä.

Odotamme sinulta kykyä toimia yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa sekä innostuneisuutta kehittää omaa työtä. Huomioimme määräaikaisuuksiin myös alan opiskelijat. Leanin työkalut ovat organisaatiossamme aktiivisessa käytössä.

Keusoten työntekijänä olet oikeutettu henkilöstöetuihimme sekä laajennettuun työterveyshuoltoon. Käytämme opiskelija ohjausrahat täysimääräisenä henkilöstön eduksi.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2646,07 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätiedot antaa hoitotyön esimies Sari Riikonen, puh. 050 497 0866, sari.riikonen@keusote.fi tai koordinoiva hoitotyön esimies Nina Nikkinen, puh. 050 497 0878, nina.nikkinen@keusote.fi.

Haku päättyy 2.6.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat