Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJAT, Nurmijärven kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Jos olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä, olet juuri etsimämme hoitotyön ammattilainen!

Tule joukkoomme kehittämään kotihoidon palveluita ja takaamaan kotona asuville turvallinen ja laadukas elämä.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä. Lähihoitajan tehtävät koostuvat omista vastuuasiakkaiden hoidon suunnittelusta, arvioinnista sekä hoitosuunnitelman muutoksien toteuttamisesta käytäntöön. Nurmijärven kotihoito jakautuu Rajamäen, Kirkonkylän ja Klaukkalan alueisiin, joissa alueiden tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

Sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoitotyön koordinoinnista. Hoitotyön keskeisiä periaatteita ovat vastuuhoitajuus, toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja arvostava viestintä. Työssäsi vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista aina hoidon suunnitteluun, toteutukseen sekä arviointiin asti. Sinulla on mahdollisuus saada tiivistä ja aktiivista konsultaatioapua kotihoidon omalta ylilääkäriltä ja tehdä yhteistyötä moniammatillisen palveluverkoston kanssa.

Tehtävässä työskentelyyn edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot suoritettuna. Toivomme, että Sinulla on kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään lääkeosaamista ja lääkeosaaminen on suoritettava koeajan aikana.

Tarjoamme työstään innostuneen työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Panostamme työntekijän hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon ja Eazybreak-edun.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää ja voimme rekrytoinnissa käyttää rekrytointilisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6kk ja 12kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa kotihoidon esihenkilöt Kati Vuori, puh. 050 497 1665, kati.vuori@keusote.fi tai Katja Korppinen, puh. 050 497 1956, katja.korppinen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 25.8.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat