Sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lähihoitajat, fysioterapeutit, suuhygienistit, sosionomit, ohjaajat, välinehuoltajat ja muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitehtävät - Pieksämäen kaupunki

Haemme terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita sijaisiksi (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) Pieksämäen kaupungin perusturvaan, sosiaali- ja terveyspalveluihin, joihin sisältyvät vastaanotto- ja sairaalapalvelut, ikääntyneiden palvelut ja perhepalvelut. Eripituisia sijaisuuksia on tarjolla ympäri vuoden osastolla, terveysasemalla, kotihoidossa ja palvelukeskuksissa. Työ voi olla päivä-, kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytettyäsi hakemuksen varaa aika haastatteluun.

Yhteystiedot löydät lisätietojen antajien kohdalta. Haastattelussa tarkastamme työ- ja tutkintotodistuksesi/opintopistesuorituksesi, minkä jälkeen olet sijaisrekisterissämme omien käytettävyystietojesi mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa keikkatöistä ja sijaisuuksista antavat:
* Henkilöstökoordinaattori Kaija Heiskanen, puh. 044 588 3806, kaija.heiskanen@pieksamaki.fi ja henkilöstö- ja kehittämispäällikkö Soili Vauhkonen, puh. 044 368 6711, soili.vauhkonen@pieksamaki.fi
* Lääkärit / vt. johtava ylilääkäri Aino Rubini, puh. 040 620 2130,
aino.rubini@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla. Tervetuloa meille töihin!