test

Sairaanhoitajia (5) Tukielinkirurgiaan

Hakuaika päättyy  11.12.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostava työtehtävä.

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostava työtehtävä.

Etsimme Kuopion yliopistolliseen sairaalaan (KYS) Tukielinkirurgian keskukseen viittä (5) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Alkusijoituspaikkana on Tukielinkirurgian vuodeosasto. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Millaiseen työhön haemme tekijää? Tukielinkirurgian osastoon kuuluu traumatologian- ja ortopedian vuodeosastot. Ortopedialla hoidetaan elektiivisiä tekonivel- ja lanneselänalueen leikkauspotilaita sekä käsikirurgisia- ja muita ortopedisia leikkauspotilaita. Robottikirurgiaa hyödynnetään tekonivelpotilaiden hoidossa. Traumatologialla hoidetaan päivystyksellisiä tapaturmapotilaita eli murtuma-, pehmytkudosvamma-, sekä erilaisia luu- ja nivelinfektiopotilaita.

Työtehtävänä on sairaanhoitajan tehtävät tukielinkirurgian vuodeosastolla. Perehtymisen jälkeen toimit sairaanhoitajana sekä ortopedian että traumatologian osastolla. Työ on kolmivuorotyötä. Osastoilla työskentelet moniammatillisen työryhmän jäsenenä johon kuuluvat kirurgien lisäksi fysioterapeutti, lääkintävahtimestari ja farmaseutti. Toiminta perustuu ammattitaitoon, turvallisuuden varmistamiseen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön, keskinäiseen avunantoon ja tuloksellisuuteen. Yksiköissämme vallitsee hyvä yhteishenki ja suunnittelemme toimintaa yhdessä.

Mitä odotamme tulevilta kollegoiltamme?

Tulevalta työkaverilta toivomme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Arvostamme muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista sekä hoitotyötä. Sairaanhoitajana kehität omalta osaltasi sairaalassamme hoitotyön laatua. Työskentelemme Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti. Lean-ajattelu ja jatkuvan kehittämisen periaatteet ohjaavat työtämme yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. -Tuemme työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. -Pääset työskentelemään modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä ja saat hyvän perehdytyksen tehtävää varten. -Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2 772,49 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä. -Epassit-edut -Työterveyshuollon palvelut ja Tyhy-toimintaa

Kiinnostuitko - olisitko sinä etsimämme henkilö?

-Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. -Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. -Tehtävä edellyttää hyvää suomenkielen taitoa ja kokemus kirurgisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. -Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. -Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. -Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Osastonhoitaja Eila Laitinen, p. 044 717 4064, eila.laitinen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan