Sairaanhoitajia avosairaanhoitoon - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungille

SAIRAANHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin avosairaanhoitoon.

Sairaanhoitajien sijaisuudet ovat tarjolla Hankasalmen ja Novan terveysasemilla ja ajoittuvat pääasiassa kevään ja kesän ajalle / sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin avosairaanhoidon vastaanotolla kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja palveluohjaus puhelimessa, tarkkailu- ja päivystyspotilaiden hoitaminen, toimenpiteissä avustaminen sekä hoitajavastaanoton pitäminen. Työ on itsenäistä päivätyötä.

Mitä odotamme Sinulta?

Sinulla tulee olla sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai lähihoitajan tehtävään lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE), joka on mahdollista suorittaa myös ennen työsuhteen alkamista. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtävissä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtäviin valitaan heti, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Mari Tami (Novan terveysasema) puh. 014 266 2165, osastonhoitaja Tuula Jaakkola (Hankasalmen terveysasema) puh. 014 267 1407
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat