Sairaanhoitajia avosairaanhoitoon / Kesä 2020 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin terveysasemille haetaan eripituisiin sijaisuuksiin kesän ajaksi

SAIRAANHOITAJIA

Sairaanhoitajan työ sisältää mm. tarkkailu- ja päivystyspotilaiden hoitoa, lääkärien avustamista toimenpiteissä, hoidontarpeen arviointia sekä potilaan neuvontaa- ja ohjausta sekä ajanvarausta.

Haemme ammattitaitoisia ja työstään innostuneita sairaanhoitajia. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistoasteen tutkinto. Sijaisuuksissa edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti sijaisuuden alussa. Eduksi luetaan aiempi kokemus avosairaanhoidon sairaanhoitajan vastaanottotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuuksiin valituilta edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää hyväksytysti.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitajat:
Taina Kukkonen, puh. 014 266 2165
Nina Leppänen puh. 014 336 6167
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Avosairaanhoito
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!