test

Sairaanhoitajia Heinolan vuodeosastoille

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Oletko kiinnostunut vaihtelevasta ja monipuolisesta sairaanhoitajan työstä? Tule työkaveriksemme Heinolan vuodeosastojen varahenkilöstöön!

Meillä perusterveydenhuollon vuodeosastojen varahenkilöstössä on avoinna kaksi (2) sairaanhoitajan vakituista tehtävää. Varahenkilöstössä pääset työskentelemään kahdella vuodeosastollamme, joilla hoidamme pääasiassa akuuttigeriatrian ja yleislääketieteen potilaita sekä neurologista ja ortopedistä kuntoutusta vaativia potilaita. Hoidamme myös palliatiivisessa hoidossa kotona olevia potilaita, joiden vointi on äkillisesti heikentynyt. Potilaamme ohjautuvat meille pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalasta.

Sairaanhoitajana meillä pääset tekemään monipuolista hoito- ja kuntoutustyötä. Toimit hoitotyön asiantuntijana ja työtehtäviisi kuuluvat muun muassa lääkehoidon toteuttaminen sekä sairaanhoidollisten tehtävien suunnittelu ja toteutus. Kannat omalta osaltasi vastuun potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Lisäksi tehtävänäsi on ohjata ja avustaa potilaita päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Sovit joukkoomme, jos pidät vaihtuvista työympäristöistä ja työkavereista. Meillä jokainen työntekijä voi tuoda oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Työyhteisömme on avoin ja kannustava, lupaamme olla sinulle aina apuna. Osastoillamme saat hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä tehdä työtä arvojesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn. Saat kattavan perehdytyksen ja koko työyhteisömme tuen. Sinulta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta työskennellä muuttuvissa tilanteissa sekä asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Tehtävissä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työskentelet kolmessa vuorossa. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Lähetäthän hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtäviin työntekijät heti sopivien osaajien löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Palveluesimies Tarja Lahtinen
puh. 050 323 3626
tarja.lahtinen@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan