Sairaanhoitajia ikääntyneiden palveluihin kevät-kesä 2021 - Jyväskylän kaupunki

Onko kesätyöpaikka vielä löytymättä?

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi

SAIRAANHOITAJIA

Työ on ympärivuorokautisen asumisen yksiköissä 2-vuorotyötä ja kotihoidossa päivätyötä. Sijaisuuksia on tarjolla useissa eri ikääntyneiden palvelujen yksiköissä ja kotihoidon alueilla. Sijaistarpeet vaihtelevat keikkatyöstä pidempiin sijaisuuksiin.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK) tai vastaava aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla vähintään 140 opintopistettä suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai haetko keikkatyötä.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme asumisyksiköiden sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointikoordinaattori Kirsi Sipola puh. 014 266 2446
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Vanhuspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat