Sairaanhoitajia influenssarokotustehtäviin - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin terveysasemille

SAIRAANHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin influenssarokottamisen tehtäviin 18.12.2020 saakka. Tehtävät voivat mahdollisesti jatkua määräaikaisina tammikuussa.

Koronatilanteen vuoksi influenssarokotukset toteutetaan ajanvarauksilla terveysasemilla Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Työhön kuuluu rokotustyötä, mutta tarvittaessa myös ajanvarauksen tehtäviä.

Mitä odotamme Sinulta?
Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE). Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtäviin valitaan heti, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Nina Leppänen, puh. 014 336 6167 tai nina.leppanen@jyvaskyla.fi

Avosairaanhoito
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka