test
Sairaanhoitajia ja lähihoitajia rokotuspisteille - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Korona rokotukset jatkuvat ja tarvitsemme edelleen ammattilaisia koronarokotuspisteillemme.


Haemme Kymsoten korona-rokotuspisteille (Kouvola, Kotka, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä) sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Haussa huomioidaan myös opiskelijat (140 op ja lääketentit suoritettu). Työtehtäviin sairaanhoitajalla kuuluu rokottaminen ja rokotteiden valmiiksi saattaminen ja muut erikseen sovitut työtehtävät. Rokotuspisteiden lähihoitajat huolehtivat rokotusten kirjaamisesta, rokotuspisteen asiakaspalvelusta ja rokotettujen seurannasta. Tekijöitä tarvitsemme myös puhelinajanvarauksiin.


Sijaisuuksien pituudet ovat neuvoteltavissa. Kutsumme haastatteluun ja teemme valintoja tehtäviin heti sopivien henkilöiden löytyttyä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rokotuskoordinaattori Jenni Jaatinen p. 040 488 4243

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat