Sairaanhoitajia kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunginsairaalaan

SAIRAANHOITAJIA

syyskaudelle eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtäviä on tällä hetkellä tarjolla mm. Kyllön osastoilla 2, 4, 5 ja 6 sekä kaupunginsairaalan varahenkilöstössä.

Kaupungin sairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Valtaosa potilaista tulee hoitoon kaupungin sairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä ja kaupungin omilta terveysasemilta. Sairaanhoitajan työ sairaalassa on monipuolista ja työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehtävän kannalta riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika.

Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Pirjo Määttä (Kyllön osasto 2) puh. 014 266 2422, osastonhoitaja Hannu Rossi (Kyllön osasto 3) puh. 014 266 7406, osastonhoitaja Tuula Männistö (Kyllön osasto 4) puh. 014 266 2422, osastonhoitaja Elina Vaskelainen (Kyllön osasto 5) puh. 014 266 2433, osastonhoitaja Auli Nivala (Kyllön osasto 6) puh. 014 266 2442. , osastonhoitaja Katariina Alaluusua (varahenkilöstö) puh. 014 266 9146. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka