Sairaanhoitajia kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunginsairaalaan

SAIRAANHOITAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.11.2020 alkaen. Työsuhteet sijoittuvat kaupunginsairaalaan Kyllön ja sairaala NOVAn perusterveydenhuollon osastoille.

Kaupunginsairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa vaativia potilaita osastojen profiloinnin mukaisesti. Valtaosa potilaista tulee hoitoon kaupunginsairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä ja eri osastoilta.

Sairaanhoitajan työ sairaalassa on monipuolista ja erilaista osaamista vaativaa kolmivuorotyötä. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä monipuolisia tietoteknillisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön sekä suunnitelmallisen perehdytyksen ammatillisen kehittymisesi tueksi. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Joanna Höök (Kyllö os1 ja sairaala NOVA) puh. 014 266 2405, osastohoitaja Hannu Rossi (Kyllö os.3) puh. 014 266 7406, osastonhoitaja Tuula Männistö (Kyllö os.4) puh. 014 266 2422, osastonhoitaja Auli Nivala (Kyllö os.6) puh. 014 266 2442, Katariina Alaluusua (varahenkilöstö ja sairaala NOVA) puh. 014 266 9146 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka