Sairaanhoitajia kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme Jyväskylän kaupunginsairaalan osastolla 6 kehittymään ja kehittämään neurologisten ja psykogeriatristen potilaiden hoitotyötä ja kuntoutusta!

Haemme nyt SAIRAANHOITAJIA vakinaisiin työsuhteisiin 1.4.2021 alkaen.

Kaupunginsairaalan osasto 6 on akuutti neurologinen kuntoutusosasto. Suuri ylpeydenaiheemme on toimiva moniammatillinen tiimityö. Moniammatillisen tiimityön kautta tuemme potilasta hänen yksilöllisessä tilanteessaan tukien toimintakyvyn palautumista ja omatoimisuutta. Osaston sisällä käynnistyy oma 10 paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan akuuttia psykogeriatrista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Sairaanhoitajan työ sairaalassa on monipuolista ja erilaista osaamista vaativaa kolmivuorotyötä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä sekä neurologisten ja/tai psykogeriatristen potilaiden hoitotyöstä sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielekkään työtehtävän sekä ammattitaitoisen ja ystävällisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Suunnittelemme Sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ammatillisen kehittymisen tueksi. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Auli Nivala puh. 014 266 2442 tai sähköpostitse: auli.nivala@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka