Sairaanhoitajia kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunginsairaalaan

SAIRAANHOITAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.8.2021 alkaen. Työsuhteet sijoittuvat kaupunginsairaalaan Kyllön osastoille ja varahenkilöstöön.

Kaupunginsairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa vaativia potilaita osastojen profilointien mukaisesti. Valtaosa potilaista tulee hoitoon kaupunginsairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä ja eri osastoilta sekä terveysasemien vastaanotoilta.

Sairaanhoitajan työ sairaalassa on monipuolista ja erilaista osaamista vaativaa kolmivuorotyötä. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä monipuolisia tietoteknillisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön sekä suunnitelmallisen perehdytyksen ammatillisen kehittymisesi tueksi. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pidetään 29.6 ja 30.6 klo 8-15 ja niihin kutsutaan henkilökohtaisesti. Haastattelut pidetään joko etänä Teamsin välityksellä tai paikan päällä terveysturvallisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Saija Meriläinen (Kyllö osasto 1) puh. 0407034871, osastonhoitaja Tuula Männistö (Kyllö osasto 4) puh. 0405078241, osastonhoitaja Elina Vaskelainen (palliatiivisen hoidon osasto 5) puh. 0405077476, osastonhoitaja Auli Nivala (neurologinen kuntoutusosasto 6) puh. 0405852932, osastonhoitaja Pirjo Määttä (kaupunginsairaalan varahenkilöstö) puh. 0405077862 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat