Sairaanhoitajia kesäsijaisuuteen - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä terveysalan ammattilainen tai opiskelija! Tule osaavaan joukkoomme KTO:n lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön (Lakuun). Haemme kesälomakauden (touko-syyskuu) ajaksi rohkeita ja oma-aloitteisia hoitajia osaksi tiimiämme. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille asiakkaille. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja yksilöllistä hoitoa asiakkaillemme, jotta heidän elämänlaatunsa ja toimintakykynsä pysyvät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman pitkään.

Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja kiinnostusta oman työsi kehittämiseen, on tämä paikka sinua varten. Kokemus lasten sairaanhoidosta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan tutkinto tai alan opiskelu. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 277346 / Laku.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kehitysvammalaaketieteelliset-palvelut/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Johanna Mäki-Laurila, 050 514 7338, johanna.maki-laurila@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lääketieteellinen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikkö
Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.