Skip to main content
test
Sairaanhoitajia keskussairaalan varahenkilöstöön - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kymmentä (10) SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalan varahenkilöstöön

Kaipaatko vaihtelua ja haastetta työtehtäviin? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä vuoroja teet? Päijät-Hämeen keskussairaalan varahenkilöstössä työskentelet kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissä päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyössä. Varahenkilöstötyö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työympäristöstä ja haluat kehittyä erikoissairaanhoidon moniosaajaksi.

Varahenkilöstössä työskentelee yhteesä 68 huippuluokan ammattilaista neljällä eri kiertoalueella. Kiertoalueet jakautuvat medisiinisille ja kirurgisille vuodeosastoille sekä poliklinikoille ja akuuttialueelle. Varahenkilöt perehdytetään erikseen jokaiseen työpisteeseen oman ammattitaustan ja yksikön vaatimustason mukaisesti. Perehdytyksen jälkeen kiertoalueeseesi kuuluu n. 3-4 eri työpistettä ja työpiste voi vaihtua päivittäin. Varahenkilöstössä työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti. Tähän tehtävään tarvitset positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi on aiempi kokemus erikoissairaanhoidosta.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöoden löydyttyä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautien 48§:n ja 48a§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sisko Saikkonen
puh. 044 482 8348
hopa.varat@phhyky.fi
Hanna Tommola 16.8 alkaen
puh. 044 440 6038
hopa.varat@phhyky.fi

Lisätietoja

Hoitotyön palveluyksikkö

Päijät-Sotessa työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat