test
Sairaanhoitajia koronatehtäviin - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungille

SAIRAANHOITAJIA / TERVEYDENHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin koronarokottamisen tehtäviin 28.2.2022 saakka. Tehtävässä on mahdollista toimia myös osa-aikaisesti, ilta-aikoina tai satunnaisesti viikonloppuisin (esim. muun työn ohella tai eläkkeeltä käsin).

Koronatilanteen vuoksi rokotukset toteutetaan ajanvarauksilla Kuokkalan terveysasemalla ja Killerillä. Lisäksi rokotuksia tehdään mm. myös palveluasumisen yksiköissä sekä kotiin vietävissä palveluissa. Työhön kuuluu rokotustyötä ja mahdollisesti myös muuta koronatilanteen hallintaan liittyvää työtä (mm. koronajäljitystyö ja -näytteenotto sekä koronatodistusten tekeminen).

Mitä odotamme Sinulta?
Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE), joka on mahdollista suorittaa myös ennen työsuhteen alkamista. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävissä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Minttu Jokinen puh. 0406649857 ja palveluesimies Mirva Molkkari puh. 0503680350. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat