Skip to main content
test
Sairaanhoitajia kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kotihoidon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti kodeissaan koko kunnan alueella. Etsimme nyt kolmea innostunutta ja lempeää sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme. Yksi tehtävistä on vakituinen ja kaksi määräaikaista (jopa 2025 vuoden loppuun asti). Kotihoidon sairaanhoitajana toimit oman pienalueesi tiimivastaavana joko yksin tai yhdessä työparin kanssa. Tarjoamme antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Kotihoito on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän yksilöllisyyden ja arjen merkityksellisyyden tiedostamisen sekä päivittäisen ympäristön huomioimisen. Asiakastyötä varten tarvitset ajokortin.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti mielenkiintoisia koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuuksia. Tänä vuonna työntekijät nauttivat maksuttomasti mm. uimahallin käyttöoikeudesta sekä valitsemastaan kansalaisopiston kurssista. Lisäksi Kirkkonummella on juuri nyt käytössä jopa 300€:n suuruinen rekrytointilisä uusille työntekijöille juuri tässä ammattiryhmässä!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Työpaikka on savuton. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on vakinaisessa työsuhteessa kuusi kuukautta ja määräaikaisissa koeajan pituus määrittyy määräaikaisuuden keston mukaan.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 27.5.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 402942).

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelupäällikkö Suvi Vyyryläinen puh. 040 7728 054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat