Skip to main content
test
Sairaanhoitajia kotihoitoon Pohjois-Kymenlaaksoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule sairaanhoitajaksi kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kouvolaan, Kuusankoskelle, Valkealaan tai Myllykoskelle.
Tarjolla on toistaiseksi voimassaolevia ja määräaikaisia tehtäviä.

Vain nostamalla kompastuskivet pois polulta saamme tasaisemman tien kulkea! Kymsoten kotihoidossa on tunnistettu keskeisiä tehtäväalueita, joita yhdessä kehittämällä parannetaan työn sujuvuutta ja rakennetaan hyvinvointia. Meidän yhteinen päämäärämme on kotihoito, jossa asiakas saa hyvää ja oikea-aikaista hoitoa. Tule kehittämään ja kulkemaan kanssamme kohti päämäärää.

Sairaanhoitajana toimit rinkisi lähihoitajien tukena ja sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa vaatii monipuolista osaamista ja organisointikykyä, mutta hyvällä asenteella ja loistavien kollegoiden tuella lyhyemmälläkin osaamistaustalla pääsee pitkälle. Tässä työssä pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä laajasti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan -tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Jätäthän hakemuksesi kepeään hakulomakkeeseen mahdollisimman pian. Voit tuoda toiveesi työskentelyalueestasi esille lomakkeella. Haastattelemme ja teemme valintoja hakuajalla. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen, rekrytointikoordinaattori p. 040 595 6921 / tiina.hakonen@kymsote.fi
Minna Rantala, rekrytointikoordinaattori p. 040 489 8443 / minna.rantala@kymsote.fi (ajalla 27.6-17.7.2022)

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat