Sairaanhoitajia kotisairaalaan - Loviisan kaupunki

Haemme kahta sairaanhoitajaa kotisairaalaan, työ alkaa 23.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Loviisan kotisairaala on perusterveydenhuollon yksikkö jossa toteutetaan terveyskeskusosastotasoista hoitoa potilaan kotona. Kotisairaalassa hoidetaan potilaita joilla on erilaisia akuutteja vaivoja kuten infektiot ja sydämen vajaatoiminta ja tarvitsevat sairauden hoidoksi suonensisäisen lääkityksen. Myös suonensisäistä nesteytystä voidaan toteuttaa potilaan kotona. Kotisairaala vastaa alueensa palliatiivisten potilaiden hoidosta ja toteuttaa saattohoitoa potilaan kotona. Painopiste on vanhusväestön hoidossa mutta sairauden vakavuusaste ja potilaan toimintakyky ratkaisevat hoidon saatavuuden ja esimerkiksi palliatiivisen- ja saattohoidon ollessa kyseessä, on ikäraja 18 vuotta. Kotisairaala toimii Loviisan ja Lapinjärven alueella yhteistyössä Loviisan sairaalan osaston kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työympäristön yksikössä, jossa hoidetaan monisairaita potilaita heidän omassa kotiympäristössään. Akuutit sairaudet ja nopeasti muuttuvat tilanteet sekä kotisaattohoito luo hoidolle omat haasteensa mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Kyseessä on vuorotyöluontoinen jaksotyö, 116,25 h/kolme viikkoa. Työvuorot ovat 12 tuntisia tai sopimuksen mukaan. Hakijoilta vaaditaan B ajokorttia. Työnantaja tarjoaa auton työntekijöiden käyttöön, joskin oman auton ajoittainen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Odotamme hakijoilta laajaa tietoa sairaanhoidon eri alueilta, kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, nopeaa päätöksentekokykyä ja paineensietokykyä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja valmiutta kehittää niin itseäsi kun koko yksikköä sekä valmiutta toimia alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Aikaisempi kokemus kotisairaalatoiminnasta tai kotisairaanhoidosta katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Loviisan kaupungin kotisairaalatoiminta siirtyy 1.4.2020 alkaen liikkeenluovutuksena Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

palveluvastaava Kristiina Auvinen, kristiina.auvinen@loviisa.fi, puh 0444 555 339

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.