Sairaanhoitajia kotisairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona ympärivuorokautisesti Jyväskylän alueella. Kotisairaalan keskeisimpiä potilasryhmiä ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat, haavahoitopotilaat sekä oireenmukaista- ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toimii myös KOHTA yksikkö, joka on yhden hengen hoidontarpeen arviointi yksikkö, joka tekee hoidontarpeen arviointitehtäviä ja ensihoitoa palveluasumisen ja ympärivuorokautisen asumisen yksiköihin. Kotisairaalan toimisto sijaitsee Kyllössä. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia ja lääkäri.

Nyt haemme Kotisairaalaan

SAIRAANHOITAJIA

kesän ajalle määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuudet ajoittuvat pääasiallisesti ajankohdalle 3.5. - 5.9.2021, mutta työjakson kestosta ja aloitusajankohdasta voidaan sopia myös erikseen.

Sairaanhoitajan työ Kotisairaalassa on itsenäistä ja monipuolista osaamista vaativaa kolmivuorotyötä. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen taitoa sekä monipuolisia tietoteknillisiä taitoja. Eduksi katsotaan myös työskentely vaikeasti sairaiden lapsipotilaiden kanssa. Työ edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön sekä suunnitelmallisen perehdytyksen ammatillisen kehittymisesi tueksi. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää. Haemme mukaan innovatiivisia ja kehittämismyönteisiä hoitajia.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Saija Meriläinen puh. 0142662405 tai sähköpostitse: saija.merilainen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat