Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJIA Mielenterveys- ja päihdeyksikkö - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tule tekemään monipuolista ja mielenkiintoista päivätyötä energiseen Mielenterveys- ja päihdeyksikköömme!

Tarvitsemme kaksi SAIRAANHOITAJAN sijaista, toisen 31.12 .2023 ja toisen opintovapaan sijaisuuteen 31.11.23 saakka. Aloitusajankohdasta voimme sopia. Haastattelut ovat elokuun alussa.

Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin tekemään erittäin monipuolista työtä. Saat hyvän perehdytyksen ja tukemme. Kuuntelemme mielellämme kehittämisideoitasi.

Meille on tärkeää, että kaikilla on työssä hyvä olla. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiin, tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja ja työterveyshuoltomme on laadukasta.

Tuotamme avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille.
Tehtäviin kuuluu mm. ajanvarauksettoman aamuvastaanoton pitäminen, opioidikorvaushoidon toteuttaminen, yksilövastaanotot sekä ryhmämuotoiset hoidot.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, systemaattinen, aikaansaava sekä omaat reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan. Joustavuus, itseohjautuvuus sekä kiireen- että muutoksensietokyky ovat myös arvostettavia taitoja tässä työssä.
Sinulla tulee olla tartuntatautilain §48 ja §48a:n mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy lisätietoja oh Sari Ledig, 019 758 5961, sari.ledig@riihimaki.fi.

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat