Sairaanhoitajia muistisairauksien osastolle - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTEET 200 ja 201

3 SAIRAANHOITAJAN tointa, mielialahäiriöiden vastuualueella, muistisairausosastolla NVP3. Yksi toimista (tunnistenumero 201) on sisäisen sijaisen toimi.

Tutkimme ja hoidamme ikääntyviä potilaita, joilla on muistisairauksiin liittyviä vaikeita liitännäisoireita. Yksikkömme sijaitsee historiallisella ja luonnonkauniilla Pitkäniemen alueella. Vuonna 2023 psykiatrian toimialue saa uudet toimitilat muiden erikoisalojen yhteydessä ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta läheltä Tays Keskussairaalaa.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Toivomme, että arvostat muistisairauksista kärsiviä potilaita ja työtä muistisairauksien parissa. Osastohoitojaksolle on tyypillistä muistisairauspotilaiden diagnostiikka ja hoito, lääkitysten arviointi ja jatkohoidon suunnittelu yhdessä kotikunnan kanssa. Hoitotyön toiminnassa on omahoitajuuden lisäksi käytössä TunteVa-toimintamalli.

Edellytämme aiempaa kokemusta hoitotyöstä esimerkiksi vanhustyön, psykiatrian, sisätautien tai neurologisen hoitotyön aloilta.

Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Vakituinen toimi, vuorotyöluonteinen jaksotyö (3-vuorotyö).

Koeaika: 6 kk.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES, toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Vaadittavat todistukset: Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tiedustelut: osastonhoitaja Eveliina Järvenpää, puh. 050 394 1626 tai eveliina.jarvenpaa@pshp.fi tai ylihoitaja Tuula Suurkoivu, puh. 050 917 9191 tai tuula.suurkoivu@pshp.fi

Hakumenettely: Tointa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Toimea voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 24.5.2021 klo 14.30.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: osastonhoitaja Eveliina Järvenpää, puh. 050 394 1626 tai eveliina.jarvenpaa@pshp.fi tai ylihoitaja Tuula Suurkoivu, puh. 050 917 9191 tai tuula.suurkoivu@pshp.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pitkäniemen sairaala, 33380 Pitkäniemi

Sinulle suositellut työpaikat