Sairaanhoitajia palveluasumiseen - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee

SAIRAANHOITAJAA

Luhtisen tehostettuun palveluasumiseen sekä Jokihovin ryhmäkotiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Työ on itsenäistä sairaanhoitajan työtä moniammatillisessa työyksikössä. Hakijalta edellytetään joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä tehdä myös itsenäisiä päätöksiä. Hakijan tulee olla avoin uusille asioille, ja motivoitunut kehittämään kuntouttavaa työtä yhdessä koko työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä, kaksivuorotyö.

Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (Love), hygieniapassia ja ensiapukoulutusta tai niiden hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa. Hakijalta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä. Jokihovin ryhmäkodin sairaanhoitajalla katsotaan eduksi myös psykiatrisen sairaanhoidon osaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Ruuhilehto (Luhtisen tehostettu palveluasuminen) p. 014-266 3846
Pirkko Rasi-Koskinen (Jokihovi) p. 014-266 7537
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola 014-266 2446
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Ikääntyneiden palvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka