Skip to main content
test
Sairaanhoitajia rokotustehtäviin - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin terveysasemille

SAIRAANHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin influenssarokottamisen tehtäviin. Tehtävät täytetään lokakuun aikana. Tehtävän kestosta sovitaan kunkin työntekijän kanssa erikseen rokotustarpeen täsmentyessä, mutta tehtävät jatkuvat enintään 31.1.2023 asti.

Influenssarokotukset toteutetaan ajanvarauksilla terveysasemilla Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Työhön kuuluu rokotustyötä, mutta tarvittaessa myös ajanvarauksen tehtäviä.

Mitä odotamme Sinulta?
Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE). Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä tulee osoittaa hyväksytysti. Työ voi sisältää työskentelyä eri terveysasemilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtäviin valitaan heti, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirva Molkkari, p. 050 368 0350, etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat