Sairaanhoitajia Suonenjoelle, sis. €-bonukset

Hakuaika päättyy  24.6.2024 12:00

Sairaanhoitaja, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi työn aloituksesta 6kk eteenpäin 200€ kuukausilisän sekä vuoden yhtäjaksoisen työskentelyn jälkeen 750€ kertakorvauksen. Lue lisää tehtävästä ja hae meille!

Tervetuloa meille alkaen 24.06.2024 tai joustavasti sopimuksen mukaan!

Suonenjoen kotihoidon tiimissä on yli 30 lähihoitajaa, kolme sairaanhoitajaa ja 1,5 fysioterapeuttia. Kotihoito Suonenjoella on edistyksellinen yksikkö, joka aktiivisesti hyödyntää teknologiaa kehittyäkseen entistäkin paremmaksi päivittäisessä arvokkaassa työssä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sairaanhoitajana työskentelet monipuolisten asiakastehtävien parissa, vastaat asiakkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä sekä olet tiimin lähihoitajien tukena arjessa. Teet työtä itsenäisesti asiakkaiden kotona kuitenkin niin, että ammattitaitoisten kollegoiden apu ja tuki on aina saatavilla. Työssäsi pääset itse vaikuttamaan työpäivien sisältöön ja kulkuun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet, joustavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä esihenkilön tuen.
Työhyvinvointisi tueksi käytössäsi on Epassi-etu ja työterveyshuollon palvelut. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2850 €/kk. Työ on päivätyötä.

Kuulostaisiko siltä, että tämä on sinun tuleva työpaikkasi?

Toivomme, olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja hyvinvoinnista, ja teet työtäsi suurella sydämellä ja kohtaat asiakkaasi laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Työskentelemme tiimeissä, joten arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lue vielä kelpoisuudesta sekä muista huomiosta, ja olet ehkä valmis siirtymään hakuvaiheeseen. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana!

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Maria Kuosmanen, p. 044 7581 551, maria.kuosmanen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan