Sairaanhoitajia sydänkeskukseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kuusi paikkaisessa sydänvalvonnassa hoidetaan erilaisia kardiologian erikoisalan valvontatasoista hoitoa vaativia potilaita. Sydänvalvonta on osa sydänkeskusta, johon kuuluvat myös sydänpoliklinikka ja sydäntutkimusyksikkö. Sydänvalvonta toimii uusissa avarissa tiloissa intensiiviyksikössä, tarjolla on modernia tekniikkaa ja upouudet sekä nykyaikaiset tilat, jossa on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan.

Sairaanhoitaja vastaa omahoitajana potilaan/potilaiden päivittäisestä hoidosta, hoitotyön suunnitelmasta, toteuttamisesta ja arvioinnista lääketieteellisen tavoitteiden mukaisesti. Sydänvalvonnan sairaanhoitajat osallistuvat sairaalan elvytys-ja MET-ryhmässä toimimiseen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan tai ensihoitajan laillistus. Sairaanhoitajan koulutuksen lisäksi edellytämme sydänpotilaan hoitotyön ja keskeisten hoitopolkujen tuntemusta sekä käytännön kokemusta sydänpotilaan hoitotyöstä. Työssä vaaditaan vahvaa lääkeosaamista, tarkkuutta ja taitoa tarkkailla ja hoitaa sekä arvioida potilaan vitaalielintoimintoja erilaisia laitteita apuna käyttäen. Odotamme sinulta joustavuutta, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteisyyttä. Tarjoamme sinulle hyvän ja iloisen työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää yksikköämme.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä ja kykyä toimia yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa.


Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Johanna Hilkkola
Sähköpostiosoite: johanna.hilkkola@kymsote.fi
puh: 040 489 8610

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.