Sairaanhoitajia/Terveysasemien mt-tiimi - Tampereen kaupunki

Terveysasemien mielenterveystiimit muodostuvat terveysasemapsykologista ja psykiatrisista sairaanhoitajista. Tiimit tarjoavat suunnitelmallisia ja lyhyitä yksilö- ja ryhmähoitoja sekä tukevat terveysaseman moniammatillista työtä.

Vahvistamme terveysasemien mielenterveystiimien ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta kolmea osaavaa psykiatrista sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin toimiin.

Mielenterveystiimi hoitaa aikuisia, joilla on lieviä ja keskivaikeita mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Hoidettavia ongelmia ovat erityisesti masennus, ahdistuneisuus ja erilaiset elämäntilannekriisit. Mielenterveystiimi tarjoaa asiakkaille suunnitelmallisia ja lyhyitä yksilö- ja ryhmähoitoja sekä konsultoi terveysaseman muuta henkilökuntaa mielenterveyden ja päihteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Eduksi katsotaan suuntautuminen opinnoissa mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Myös soveltuvat jatkokoulutukset huomioidaan. Valinnassa painotamme erityisesti itsenäisen vastaanottotyön kokemusta mt- ja päihdetyössä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.1.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Vastaanottotoiminta, Terveydenhuollon psykologit
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka