Skip to main content
test
Sairaanhoitajia terveyskeskussairaalaan - Lempäälän kunta

Tervetuloa sairaanhoitajaksi Lempäälään!

Etsimme sairaanhoitajia Lempäälän terveyskeskussairaalaan/kotisairaalaan sekä vakituiseen työsuhteeseen (2) että erimittaisiin sijaisuuksiin, myös osa-aikaiset tehtävät mahdollisia. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lempäälän terveyskeskussairaalassa on 25 potilaspaikkaa. Osastomme on perusterveydenhuollon yksikkö. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta tai oman terveyskeskuksen kiirevastaanotolta. Kotisairaala toimii terveyskeskussairaalan yhteydessä. Työ on vuorotyöluonteista.

Työtehtävä:
Lempäälän terveyskeskussairaalassa sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä tehden monipuolista hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Hoitotyössä keskeistä on niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutumista ja toimintakykyä tukeva hoitotyö. Yksilöllisyys ja yhteistyö omaisten kanssa ovat meille tärkeitä. Hoitotyötä toteutat yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta tai 6kk.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Lupa työskennellä Covid riskiryhmien kanssa tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana ja valintoja tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs Palvelupäällikkö Anne Backman 040 4877631
anne.backman@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Vastuullinen työnantaja Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat