Sairaanhoitajia, vastaanottopalvelut - Heinolan kaupunki

Haemme sairaanhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin Heinolan kaupungin terveyspalveluihin.
Työ on säännöllistä päivätyötä vastaanottopalveluiden moniammatillisessa tiimissä. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Terveydenhuoltoalan opiskelijat voivat myös hakea sijaiseksi. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.
Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Täytettyäsi hakemuksen, varaa aika haastatteluun palveluesimies Marja Nykänen p. 044 797 6902/ marja.nykanen@heinola.fi


Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja Nykänen, palveluesimies p. 044 797 6902
marja.nykanen@heinola.fi

Lisätietoja

Vastaanottopalvelut

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat