Sairaanhoitajien ja lähihoitajien keikkatyö Lahdessa - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kun olet täyttänyt hakemuksen, otathan meihin yhteyttä. Ajan varaus hoituu nopeiten tästä: fb.com/book/phhykyrekry/ Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla keikkahaastattelun sopimiseksi.

TYKKÄISIKS TYÖSTÄ LAHESSA?

Hoitoalan ammattilainen tai alaa opiskeleva! Tule sijaiseksi sairaanhoitajan tai lähihoitajan tehtäviin Lahden kaupungin kotihoitoon, palveluasumiseen, sairaalapalveluihin ja/ tai erikoissairaanhoitoon. Tarjoamme paljon vaihtoehtoja ja mahdollisuuden käyttää luovuuttasi monipuolisissa, innostavissa tehtävissä ja kannustavassa työyhteisössä.

KOTIHOITO mahdollistaa ikäihmisille turvallisen elämän omassa kodissaan. Kotihoidossa toimii innostuneiden osaajien joukko, joka on kehittänyt teknologiaa avuksi työhön. Hoitajilla on älypuhelimet työvälineinä ja toimimme avaimettomassa työympäristössä. Työ on itsenäistä ja samalla moniammatillista tiimityötä.

PALVELUASUMINEN turvaa paljon hoitoa tarvitseville vanhuksille ja pitkäaikaissairaille täysipainoisen elämän antamalla palveluja kuntouttavalla työotteella kodinomaisissa olosuhteissa ympäri vuorokauden. Tehostetussa palveluasumisessa on tavoitteena asiakaslähtöinen, asukkaan ja läheisensä osallisuutta ja osallistumista korostava toiminta. Palveluasumisen visio on Oma tupa, oma lupa - yhdessä toimien.

SAIRAALAPALVELUJA tarjotaan Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa, sairaala-kotiutusyksikössä sekä geriatrisessa keskuksessa. Yksiköissä tuotetaan kotona asumista tukevia akuuttigeriatrian palveluja, potilaan toimintakykyä tukevaa kuntoutusta, hyvää saattohoitoa sekä potilaslähtöistä ja arkielämän selviytymistä tukevaa elämänkaaren loppuvaiheen hoivaa.

ERIKOISSAIRAANHOIDOSSA tuotamme ensiluokkaista hoitotyötä Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Olemme Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja eri erikoisaloja meiltä löytyy nelisenkymmentä. Keikkatyötä on tarjolla suurimmaksi osaksi vuodeosastoilla ja psykiatrian osastoilla.

Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme joka päivä, vuoden ympäri, joka ikinen sekunti. Liity joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phhyky.fi, www.facebook.com/phhyky ja www.twitter.com/phhyky.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Keskussairaala/Geriatrinen osaamiskeskus/Kotiin vietävät palvelut/Asumispalvelut:
Rekrytointi p. 044 719 5018 ja
rekrytointi@phhyky.fi
Kotiin vietävät palvelut:
Kirsi Petäjäsuvanto, p. 044 482 0209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
Osoite: Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!