test

Sairaanhoitajien keikkatyöt ja sijaisuudet Kampussairaaloissamme

Hakuaika päättyy  31.12.2023 23:59

Pirkanmaan hyvinvointialueella on 23 kuntaa, joissa asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta. Kaikille heille tarjoamme palveluja elämän eri vaiheissa. Iso organisaatio tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia päästä tutustumaan eri yksiköihin ja tehtäviin, olitpa sitten tutkinnon suorittanut ja kokenut lähihoitaja tai alan opiskelija.

Meillä voit työskennellä kiinnostuksesi mukaisesti eri erikoisalojen parissa. Jättämällä hakemuksesi tähän ilmoitukseen voit hakea keikkatöitä tai pidempiä sijaisuuksia Kampussairaaloissamme Tays Keskussairaalassa, Hatanpäällä, Pitkäniemessä, Sastamalassa ja Valkeakoskella. Missä roolissa näet itsesi?

Kerrothan hakemuksellasi vapaamuotoisesti minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja missä maantieteellisellä alueella tai yksikössämme haluat työskennellä. Sairaanhoidon opiskelijana voit tehdä meillä sijaisuuksia, kun sinulla on kertynyt opinnoissasi 140 opintopistettä.

Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti ja kutsumme sinut tarvittaessa haastatteluun, missä saat lisätietoja keikkatyön ja sijaisuuksien tekemisestä Pirkanmaan hyvinvointialueella. Ota haastatteluun mukaasi henkilöllisyystodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoiden tulee varautua toimittamaan meille oppilaitoksen virallinen (tai sähköisesti varmennettava) opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet.

Jos tilanteesi muuttuu, etkä ole enää kysyttävissä sijaisuuksiin, ilmoitathan siitä meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi. Voit myös päivittää tiedon profiiliisi Kuntarekryssä.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Lisätietoja voit tiedustella: rekrytointi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan