Sairaanhoitajien, lähihoitajien sijaisuuksia - Kuusamon kaupunki

Etsitkö terveydenhuoltoalan sijaisuuksia kevääksi ja kesäksi?

Täällä ratkaisu! Kuusamon terveyskeskuksessa on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia keväästä syksyyn sairaanhoitajille, lähihoitajille ja terveydenhuoltoalan opiskelijoille akuuttiosastolla, päivystyksessä, lääkäreiden vastaanotolla ja sisäisenä sijaisena.
Kuusamo on paikkakuntana tunnettu ja Kuusamon terveyskeskus on tunnettu monipuolisia kokemuksia tarjoavana työpaikkana. Tutustu tarkemmin www.kuusamo.fi terveyspalvelut.

Laita hakemus vetämään Kuntarekryyn, työavain nro 341756. Vietä unohtumaton kesä Kuusamon tarjoamissa töissä ja maisemissa! Avustamme asunnonhankinnassa.

Paikoista voit kysellä yksityiskohtaisemmin Marjo Jurmulta
marjo.jurmu@kuusamo.fi p. 0400 392 611

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paikoista voit kysellä yksityiskohtaisemmin Marjo Jurmulta
marjo.jurmu@kuusamo.fi p. 0400 392 611

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat