Sairaanhoitajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Suonenjoen kaupunki

Etsimme hoitotyön osaajia sairaanhoitajien eripituisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluissa ja kotihoidossa.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Kotihoidossa tarvitaan ajokortti ja oma auton käyttömahdollisuus. Työkokemus haettavasta tehtävästä on eduksi.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset (tutkintotodistukset, lääkärintodistus, ammatinharjoittamislupa Valvira). Opiskelijoilla tulee olla opintosuoriteote suoritetuista opinnoista.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/sosiaalipalvelut

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi, Vanhusten palvelut
Osoite: Keskuskatu 3, 77601 Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7500 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki. Kaupunkimme tarjoaa hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle.