Sairaanhoitajien sijaisia - Kangasalan kaupunki

HAEMME SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJAA SIJAISUUTEEN AVOSAIRAANHOITOON

Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Avosairaanhoitoon kuuluu kahdeksan OmaAsemaa, jotka sijaitsevat keskusterveysasemalla, Vatialassa, Ruutanassa, Sahalahdella, Pälkäneellä ja Luopioisissa.

Haemme sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaista 31.12.2021 asti. Työhön kuuluu koronapuhelimessa hoidon tarpeen arviointia, Covid-19 näytteenottoa, sekä sijaistamista OmaAsemilla. Sijaisuudet täytetään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluita voidaan pitää jo hakuaikana. Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta. Korostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Työ on päivätyötä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Yhteydenotot:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat