Sairaanhoitajien sijaisia vuodeosastoille - Uudenkaupungin kaupunki

Sairaanhoitajien sijaisia vuodeosastoille - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme sairaanhoitajien sijaisia kevään ja kesän vuosilomien ajaksi Uudenkaupungin vuodeosastolle: Lähisairaalaosastot 1 ja 2, Kuntoutus- ja arviointiosasto Kuunari ja Vehmaalla sijaitseva vuodeosasto. Lähisairaalan osastoilla hoidetaan akuuttia hoitoa vaativia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilaita. Kuunari on 20-paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaisia kuntoutus- ja arviointijaksoja uusikaupunkilaisille ikäihmisille kotona selviytymisen tueksi. Vehmaan osasto sijaitsee Margareetantie 15.

Pätevyysvaatimuksena laillistettu sairaanhoitaja, mutta huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat. Sairaanhoitajaopiskelija saa tilapäisesti toimia laillistetun ammattihenkilön tehtävissä suoritettuaan 2/3 kyseiseen ammattiin johtavista opinnoistaan(210/140 opintopistettä). Opintorekisteriote tulee esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Osastonhoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481 (lähisairaalan osastot, Vehmaan vuodeosasto) ja osastonhoitaja Elina Harikkala puh. 0440 882870 (Kuunari). E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 2, Uusikaupunki, Vehmaa

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan