test

Sairaanhoitajien sijaisuudet, pohjoinen Lappi

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:00

Pohjois-Lapin perusterveyden hoitoyksikössä Ivalossa on haettavana
sairaanhoitajan sijaisuuksia 2 kpl.

Tehtävien tämänhetkinen sijoituspaikka on terveyskeskuksen vuodeosasto Ivalossa.

Vuodeosasto on 30 -paikkainen ja siellä hoidetaan akuutti- ja pitkäaikaispotilaita. Pitkien etäisyyksien vuoksi vuodeosastolla annetaan useita erikoissairaanhoidontasoisia palveluita inarilaisille ja kiireellisen hoidon tarpeessa oleville ulkokuntalaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille. Vuodeosasto vastaa päivystyksestä klo 16-8 ja viikon loppuisin ja arkipyhäisin 24h. Kotisairaala toiminta aloitetaan kevään aikana ja mahdollisuus on työskennellä myös siellä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Koeaika on pisimmillään 4 kk riippuen työsuhteen kestosta. Työaikamuoto on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemus kuntarekryn sähköisessä hakupalvelussa 10.05.2024 klo 15:00 mennessä.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikat sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Maija Valjakka 0400 437 015 maija.valjakka@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan