test
Sairaanhoitajien sijaisuudet sairaalaosastolla - Liedon kunta

Härkätien sairaalapalveluissa on tarjolla kaksi sairaanhoitajan vuoden mittaista sijaisuutta. Työ on 3-vuorotyötä terveyskeskuksen sairaalaosastolla.
Sairaalaosastolla toiminta on akuuttia, potilaat siirtyvät mm. erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon nopeasti ja potilasvaihtuvuus on suurta. Osastolla hoidetaan pääasiassa ikäihmisiä, mutta myös työikäisiä. Saattohoitoa on paljon, lisäksi hoidamme erilaisista leikkauksista toipuvia, AVH-kuntoutujia ym.
Tule mukaan tiimiin, jossa pääset toteuttamaan sairaanhoitajan taitojasi monipuolisesti mahtavassa työporukassa. Meillä homma sujuu ja toisiin voi luottaa, tiimissä on myös hauskaa.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Liedossa 26.10.2021
Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Katri-Anna Kankare puh. 040 632 5741

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Sairaalapalvelut

Lieto on 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon, Koski Tl:n ja Marttilan kunnat, asukaspohja on n. 24 500. Pääterveysasemalle pääset vaivattomasti Turun paikallisliikenteellä (Föli) Turusta n. 15 minuutissa. Liedon pääterveysaseman lisäksi alueella on kolme muuta terveysasemaa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut saivat v. 2019 seitsemännen kerran SHQS-standardin mukaisen laatusertifikaatin.


Osoite: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat