Skip to main content
test
Säsongarbetare, Grönområden - Porvoon kaupunki

Vi söker 15-20 grönområdesskötare, arbetsförhållanden på 3-10 månader, för underhållsuppgifter från början av våren till senhösten. Jobbet börjar 3.4.2023 eller enligt överenskommelse.

Om du har erfarenhet av miljöskötsel, utbildning inom grönbranschen eller om du studerar eller planerar att studera i branschen, har du nu en möjlighet att tillsammans med fackmän underhålla de trivsamma och trygga grönområdena i Borgå.

Uppgifterna omfattar gräsklippning, trimning, tömning av avfallskärl, skräpinsamling, rensande, bekämpning av ogräs, krattande, plantering, skötsel av sommarblommor, klippning av kvistar, röjning och andra grönarbeten.

Gällande vägskyddskort räknas som merit. För arbetet behövs körkort. Du ska ha samarbetsförmåga samt vilja och förmåga till fysiskt arbete utomhus. Du ska också vara omsorgsfull. Vi förutsätter att du kan finska och/eller svenska.

Lönen och arbetstiden fastställs enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS).

Skicka in din ansökan snarast möjligt. Platsen fylls då vi hittat en lämplig kandidat. Skicka din ansökan senast 31.3.2023 kl. 12.00 via Sök nu- länken.

Mer information ger ansvarig trädgårdsmästare Inkeri Tarkiainen tfn 040 0877 311.

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/boende-och-miljo/parker-och-gronomradena/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ger ansvarig trädgårdsmästare Inkeri Tarkiainen tfn 040 0877 311.

Lär dig mer om oss

Grönområden

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt.

Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat