Säsongsarbetare - Loviisan kaupunki

Infrastrukturavdelningen söker säsongsarbetare för 2021

Lovisa stads infrastrukturavdelning söker fyra säsongsarbetare som kompletterar den ordinarie personalen:

Tre säsongsarbetare till parkenheten för skötsel och underhåll av grönområden 12.4-12.11.2021,
En säsongsarbetare för gatuunderhåll 1.4-30.10.2021.

Till stadens grönområden hör byggda parker, lekparker och rekreationsskogar samt andra områden. Säsongsarbetarna arbetar i alla dessa delområden.

I de byggda parkerna och lekparkerna omfattar arbetsuppgifterna vår- och höststädningar och olika maskinarbeten, till exempel gräsklippning och slåtterarbete, skötsel av parkgångar, skötsel och smärre beskärning av planteringar, annat aktuellt arbete, plantering av sommarblommor i planteringsområdena, vår- och sommarunderhåll och motsvarande höstarbeten. Arbetarna deltar i bevattningsarbetet även utanför arbetstiden.

Av säsongsarbetarna i parkenheten krävs B-körkort och gällande arbetssäkerhetskort och gällande intyg för kursen Tieturva 1. Certifikat för heta arbeten, intyg för första hjälpen och växtskyddsexamen anses som merit.

Rekreationsskogar utgör en del av grönområdena i Lovisa. Arbetet i rekreationsskogar består närmast av röjning och beskärning med slytrimmer, insamling av kvistar och plantering. I arbetet kan ingå trafikövervakning eller -dirigering.

Infrastrukturavdelningens säsongsarbetare arbetar huvudsakligen i trafikområden, och dessutom vikarierar hen torgövervakaren på torget. Av säsongsarbetaren krävs B-körkort, traktorkort och gällande arbetssäkerhetskort och intyg för kursen Tieturva 1.

Ansökningar med meritförteckningar ska skickas senast 7.3.2021 klockan 16.00 per e-post till adressen tekninen@loviisa.fi eller på adressen www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://www.loviisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Mer information ges av
stadsträdgårdsmästare Mona Bäckman, tfn 044 055 54 68, e-post: mona.backman@loviisa.fi
markbyggmästare Irma Korppi, tfn 0440 555 489, e-post: irma.korppi@loviisa.fi

Lovisa stad, parkenheten och infrastrukturavdelningen
Adress: Lovisa, 07900 Loviisa

Lovisa är en livskraftig kuststad som har nästan 16 000 invånare. För produktionen av välfärdstjänsterna ansvarar stadens ca 1 000 anställda. I Lovisa hittar du både landsbygds- och stadsmiljöer nära havet. Lovisa - En liten stad, stora upplevelser

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta