Skip to main content
test

Seikkailukasvatuksen ja nuorisotyön ammattilainen, haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Tule SEIKKAILUKASVATTAJAKSI Marttiseen!

Seikkailukasvattajana toimit osana Marttisen nuorisotyötiimiä ja tuot seikkailukasvatuksellisen osaamisesi nuorisokeskuksen toimintaan. Ensisijaisesti toimit nuotta-valmennuksen parissa.

Nuotta-valmennus on tarkoitettu 13-28-vuotiaille erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille. Valmennus, kesto ja tavoitteet räätälöidään yhdessä nuoren ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Valmennuksen avulla vahvistetaan nuoren ryhmätaitoja ja nuoren sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Nuori saa positiivisia onnistumisen kokemuksia ja lisää itsevarmuutta. Valmennuksessa käytetään elämyspedagogisia ja toiminnallisia työmenetelmiä.

Tehtävä sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta. Työtä tehdään nuorisotyön- ja elämys- ja seikkailukasvatuksen menetelmin, johon Marttisen saaren puitteet tarjoavat hyvän alustan. Työ sisältää myös Marttisen eri asiakasryhmien monipuolista ohjausta.

Edellytämme sinulta köysitoiminnan ja melonnanohjaajan pätevyyttä ja sitä, että pystyt hoitamaan ohjaustehtäviä suomen kielen lisäksi vähintään englanninkielellä.

Odotamme sinulta tämän päivän nuorisotyön tuntemusta, nuorten osallisuutta korostavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja innovatiivista otetta työhön. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat edellytys tehtävän hoitamiselle.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien hoitamisesta katsotaan eduksi.

Laitathan pikaisesti meille tietoa itsestäsi. Toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Hakuaika on 29.1.2023 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuajan aikana.

Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 6 kk koeajalla. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, 38,25 h/vk ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Autamme sinua tarvittaessa esim. asunnon etsinnässä Virroilta.

Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista. Monipuolinen keskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
https://www.marttinen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Järvensivu, Nuorisokeskus Marttinen puh. 044 715 1926 (virka-aikana), sanna.jarvensivu@marttinen.fi.

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat