Seitsemän vakituista lähihoitajaa - Pellon kunta

Seitsemän vakituista lähihoitajaa - Pellon kunta

Hae sieki meile Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin vakituisiin LÄHIHOITAJAN tehtäviin. Meillä on haettavana jopa SEITSEMÄN VAKITUISTA LÄHIHOITAJAN tehtävää 1.4.2019 alkaen. Tehtävät sijoittuvat kotihoitoon, palveluasumiseen ja laitoshoitoon. Taustalla on kunnanvaltuuston päätös, jolla pyritään paikkaamaan sijaistarvetta.

Tehtävien kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Hakijoilta edellytetään kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä, oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon sekä kodinhoidon tehtäviä.

Työaika on 38:45 h/ vk. ja työ on kolmivuorotyötä. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Hakijalla on oltava tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja. Työyhteisömme on savuton.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi: n kautta. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Pellon kuntaan osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4 95700 Pello. Tehtävät ovat haettavana 5.2.2019 klo 12.00- 28.2.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

hoitotyön esimies Taina Timonen, taina.timonen@pello.fi 040 563 4358; hoivapalvelun esimies Anne Ikonen anne.ikonen@pello.fi 040 562 4809; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255; henkilöstökoordinaattori Sari Eero, sari.eero@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

Tutustu työnantajaan