Skip to main content
test
Semestervikariat för social- och servicehandledare - Hangon kaupunki

Vi söker semestervikarie för socialhandledare och servicehandledare under tiden 6.6 -15.8.2022 vid äldreomsorgscentralen

Socialhandledaren och servicehandledaren arbetar som del av teamet för förebyggande service, till vilket utöver dem hör koordinator för närståendevårdare, hälsovårdare/minnesskötare och fysioterapeut.

Till socialhandledarens huvudsakliga uppgifter hör rådgivning och att hjälpa till med intressebevakning, ekonomiska åligganden, sociala förmåner och ansökning av dem samt i ärenden i anknytning till äldreservice för äldreomsorgscentralens klienter. Socialhandledaren utför även uppskattning av servicebehov för klienter.

Till servicehandledarens huvudsakliga arbetsuppgifter hör servicerådgivning för äldrevårdscentralens klienter, kartläggning av servicebehov och samordning av service.

För uppgiften som vikarie för socialhandledare och servicehandledare krävs socionom YH examen eller motsvarande tidigare examen eller geronom YH examen (Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i bägge inhemska språken.

Som vikarie kan även fungera en studerande, som avlagt minst 150 studiepoäng.

Av den som väljs till vikariatet önskas tidigare arbetserfarenhet inom kommunal socialservice och arbete inom äldreomsorg.

Lön och arbetstid enligt SH-avtalet

Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Vikariatet söks senast 31.5.2022 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Hangö 22.3.2022

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger äldreomsorgschef Leena Hytti, 040 701 6985, leena.hytti@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Äldreomsorgscentralen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Berggatan 4, 10900 Hanko
Hangö stad - Savuton työpaikka Hangö stad - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat