Skip to main content
test
Seniorisosiaalityöntekijä, lastensuojeluun - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kehitämme seniorisosiaalityöntekijämallia tukemaan lastensuojelutyötä vaativissa asioissa. Tarvitsemme lastensuojelun ammattilaisten päätöksenteon tueksi lastensuojelun vankkaa osaajaa, joka on perehtynyt/perehtyy lastensuojelun rajoitustoimenpiteiden sisältöön ja lain tulkintaan ja näin vahvistaa osaamistamme. Seniorisosiaalityöntekijä ohjaa, neuvoo ja kouluttaa rajoitustoimenpiteitä koskevissa asioissa lastensuojelun ammattilaisia.

Lisäksi tehtävään kuuluu muistutus- ja kanteluvastausten valmistelu vakinaisen valmistelijan työparina.

Huomioimme tehtävää täytettäessä myös hakijat, joilla on riittävä osaaminen ja halua ja kykyä kehittyä tämän osaamisalueen seniorisosiaalityöntekijäksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
- Vähintään 5 vuoden työkokemusta asiantuntemusalueen tehtävissä.
- Hyvää lastensuojelulainsäädännön osaamista ja ymmärrystä sekä erinomaista kirjallista kykyä tuottaa selvityksiä ja lausuntoja.

Luemme eduksi:
Hyvät vuorovaikutustaidot ja tietotekniset taidot sekä oikeustieteen opinnot

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-65-23
  • 13.2.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 3788 €/kk
  • 25.1.2023 - 10.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö Riitta Vartio, puh. 09 310 56309, riitta.vartio@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö

Stadin sotepe on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaiden ja lainsäädännön tarpeita. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat